Preskočiť na hlavný obsah
Doprava zdarma pre všetky objednávky nad 100€.

Antiaging sérum s vitamínom C

Dermatológovia sa zhodujú, že jednou z najúčinnejších látok používaných v kozmetike je vitamín C. Lokálne použitý vitamín C preniká do kožných buniek, kde pracuje na viacerých úlohách. A pracuje veľmi efektívne. Vysoká účinnosť a absencia nežiaducich vedľajších účinkov z neho robí aktívnu látku snov.

ASCORBYLTETRAIZOPALMITATE

Benefity vitamínu C aplikovaného na pokožku sú dobre dokázané. Podporuje tvorbu kolagénu, zvyšuje elasticitu pleti, chráni bunky pred poškodením UVA a UVB žiarením. Kľúčová je jeho schopnosť preniknúť do kožných buniek. A tá je pri rôznych formách vitamínu C rôzna. Jednoducho povedané, na trhu s kozmetickými ingredienciami sú viaceré formy vitamínu C, pričom každá z nich má inú schopnosť penetrácie. Niektoré sú v „zabudovávaní“ do kožných buniek úspešnejšie. K najúspešnejším patrí ester vitamínu C tetrahexyldecyl askorbát (ascorbyl tetraisopalmitate). Laboratórne testy dokázali, že práve z tejto unikátnej formy vitamínu C dokáže koža vyťažiť maximum. Vďaka tomu, že sa rozpúšťa v tukoch, pokožka, ktorá prirodzene produkuje vlastné mastné kyseliny, ho bezozvyšku prijme a zúžitkuje.

VITAMÍN C, VITAMÍN E + OMEGA 3 MASTNÉ KYSELINY

Pro-Collagen Vitamin C Oil Serum je prípravok na intenzívnu pleťovú starostlivosť. Dodáva pleti fytonutrienty a vitamíny, ktoré zlepšujú jej kvalitu, omladzujú a regenerujú. Okrem vitamínu C obsahuje aj prírodný vitamín E a kozmeticky cenné omega-6, -7 a -9 mastné kyseliny. Sérum poskytuje bezpečnú, účinnú a modernú anti-aging starostlivosť, má antioxidačné účinky, dokáže podporiť tvorbu kolagénu, zabraňuje tvorbe pigmentových škvŕn a má protizápalové účinky.

ANTIOXIDANTNÉ ÚČINKY – vitamín C chráni pokožku pred negatívnymi účinkami voľných radikálov, ktoré sú jednou z príčin predčasného starnutia pleti.

STIMULUJE SYNTÉZU KOLAGÉNU - kolagén je proteín priamo zodpovedný za pevný a mladistvý vzhľad pokožky. Čím menej ho pokožka produkuje, tým staršie vyzerá.

ZABRAŇUJE HYPERPIGMENTÁCII - účinne zabraňuje vzniku stareckých pigmentových škvŕn, ktoré vznikajú v dôsledku poškodenia kožných buniek UVA a UVB žiarením.

PROTIZÁPALOVÉ VLASTNOSTI - zápal je jedným z faktorov významne urýchľujúcich starnutie kože. Vitamín C ho zmierňuje a lieči. Najčastejšou indikáciou k použitiu pleťových sér s vitamínom C je starnutie pokožky. Nie však jedinou. Vitamín C je dobré aj pre mladšie ročníky. Sérum s vitamínom C pomôže pri nasledujúcich pleťových problémoch: problematická pleť so sklonom k akné, nezdravý odtieň pleti, matná a nezdravo vyzerajúca pokožka, výskyt pigmentových škvŕn.

Dobrý den, jestli si přejete doručit zásilku do České republiky, prosím navštivte náš e-shop určený pro zákazníky z České republiky. Moc děkujeme.

Nakupovat